Gezond afvallen

Als gediplomeerd gewichtsconsulent in Haarlem wil ik je helpen afvallen. Door gezond te eten, verantwoorde keuzes te maken en bewust met eten en je eetgedrag bezig te zijn.

Ik begeleid en coach je naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl. Geen ingewikkelde diëten, shakes of maaltijdvervangers. Door middel van een aantal basisregels en leer je gezond te eten, verantwoorde keuzes te maken en bewust met eten bezig te zijn. Op deze manier is afvallen een stuk minder moeilijk. Je zult zien dat je sterker bent dan je denkt en dat je het kan!

Coaching kan door middel van persoonlijke begeleiding.

Het is misschien een hele stap om een afspraak te maken en te gaan starten, maar als je  blijvend wil afvallen is dit dé manier.

Doordat ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging van gewichtsconsulenten kun je, afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering, een groot deel van de consulten vergoed krijgen. Doordat het wordt vergoed vanuit je aanvullende verzekering gaat het niet ten koste van je eigen risico. Kijk voor meer informatie op het overzicht van vergoedingen.

Of je nu 5, 10 of 20 kilo wilt afvallen, ik kan je daarbij helpen.

Wacht niet langer en neem contact op!

Wegens andere werkzaameheden is het nu niet mogelijk een nieuw traject te starten.